Diensten

Wat kunnen wij voor u betekenen

Onze diensten

Onze diensten variëren van standaard inspectie, revisie en reparatie van elektromotoren tot volledige (her)wikkelingen. Daarnaast kunnen onze engineers elektromotoren verbeteren om de efficiëntie en duurzaamheid te verhogen.

Revisie van elektromotor

Revisie

Voor het reviseren van elektromotoren, tandwielkasten, ventilatoren en pompen ben je bij Hanken aan het juiste adres. Mocht revisie niet rendabel zijn geven wij dat aan en bieden zo mogelijk een alternatief aan. Door vakmanschap en het gebruik van goede materialen kunnen we een bedrijfszeker product afleveren. Reviseren is ook mogelijk op een door u gewenste locatie.

Verkoop elektromotoren

Wij zijn zeer ervaren in het reviseren en wikkelen van elektromotoren. Maar soms is een motor gewoon niet meer te repareren. Dan is een nieuwe of een gebruikte elektromotor de oplossing. Het kan ook zijn dat wikkelen dermate prijzig zal zijn, dat ook in deze situatie een nieuwe motor voordeliger is. Wij zijn daar graag eerlijk in.

Wikkelen van elektromotoren

Onze focus ligt naast reviseren ook op het wikkelen van elektromotoren. Dit wikkelen is specialistisch werk omdat het handwerk is en vergt veel kennis en nauwkeurigheid. Wij kunnen vrijwel alle soorten elektromotoren wikkelen. Het voordeel van wikkelen is dat u de originele motor behoudt. De motoren worden standaard van nieuwe lagers en e.v.t. keerringen voorzien waardoor uw machine weer als nieuw is.

Uitlijnen van lasers

Uitlijnen van lasers

Het uitlijnen in onze werkplaats gebeurd door middel van een laser. Dit kan kunnen koppelingen tussen motor en aandrijving zijn, maar kan ook een V-snaar schijf zijn of een rechtstreeks koppeling. Bij ons is het mogeljk!

Montage

*Montage is ook mogelijk op een door u gewenste locatie. Voor montage van elektromotoren ben je bij Hanken Elektromotoren aan het juiste adres. Wij kunnen alles monteren waar enigszins een elektromotor op zit, denk hierbij ook aan bijvoorbeeld een motorreductor of ventilator.

Reparatie & Nieuw

Reparaties of revisies van elektromotoren beginnen doorgaans met een inspectie, gevolgd door een reparatie of modificatie en een eindrapport. Is uw elektromotor kapot, dan kunt u natuurlijk een nieuwe kopen. Maar dat is lang niet altijd nodig. Repareren is ook een optie. Wij van Hanken Elektromotoren zijn hierin gespecialiseerd. Door het toepassen van de juiste standaarden, technieken, materialen en kennis is uw elektromotor na reparatie vaak zelfs beter dan voorheen.

Motor analyse

Inclusief een uitgebreide rapportage. Wij voeren regelmatig diverse motor analyses uit. Door middel van een motor analyse apparaat kunnen wij de winding-sluiting, aardsluiting of de surge testen. Dit kan zowel bij ons in de werkplaats in Coevorden of bij u op locatie.

Waarom Hanken?

De voordelen

Jarenlange ervaring

Sinds 1986 betrouwbare partner op de markt van elektromotoren

Persoonlijk advies

Onze vakmensen helpen u graag verder, ook op locatie.

Kwaliteit

Wij maken gebruik van de beste materialen en hoogwaardige producten.